Sumbangan Infaq

MEMOHON SUMBANGAN DAN TAJAAN
Pihak kami mengalukan anda yang ingin meyumbang dan menaja (zakat atau sedekah) kepada Maahad Tahfiz Integrasi Madinatul Huffaz. Sumbangan anda ini akan disalurkan kepada:

Pertama
Pembangunan Maahad Tahfiz Integrasi Madinatul Huffaz Fasa 2. Kos yang diperlukan ialah untuk pembangunan Fasa 2 ialah RM8 juta. Bangunan MTIMH Fasa 2 dibina 4 tingkat yang berkapasiti 400 orang plajar. Tujuan pembinaan fasa2 ialah untuk membuat pengasingan pelajar lelaki dan perempuan selain menambahkan bilangan pelajar. Sumbangan anda boleh dibankin ke TAHFIZ MADINATUL HUFFAZ, AKAUN MAYBANK: (5642-2162-9975)

Kedua
 Sumbangan kewangan untuk pembangunan modal insan yang melibatkan aktiviti peningkatan daya intelektual, perkembangan emosi dan pembangunan kerohanian. (Intelligence Quotient (IQ), Emotional Quotient (EQ), Spiritual Quotient (SQ) Program ini disasarkan kepada pelajar, guru dan kakitangan Maahad Tahfiz. Ia merupakan aktiviti yang dibuat secara berterusan. Sumbangan anda boleh dibankin ke akaun berikut : AKADEMI AL QURAN TAHFIZ MADINATUL HUFFAZ, AKAUN MAYBANK : 5642 2163 8921

 

Sky Bet by bettingy.com

Kembara Rohani

Umrah Istimewa